Ceața a dat peste cap planurile premierului. Ion Chicu, blocat la aeroportul din București
Full Article 2 minutes read

Ceața a dat peste cap planurile premierului. Ion Chicu, blocat la aeroportul din București

Premierul Republicii Moldova, Ion Chicu, a rămas blocat la aeroportul din București. Prim-ministrul a scris astăzi, 20 decembrie, pe pagina sa de facebook, că mai multe aeronave nu pot decola din cauza ceții. Și la aeroportul din Chișinău mai multe zboruri au fost afectate de vreme.

„Buna dimineața, dragi prieteni! Împreună cu mulți oameni care se grăbesc la Chișinău, stăm în așteptarea timpului potrivit. Cât nu învață omul, natura e mai puternică. Ceața la Chișinău a împiedicat aterizarea navelor și am rămas blocați la București. Oamenii întârzie la examene și întâlniri. Unii au de ajuns la înmormântări – aici s-a implicat ambasada Republicii Moldova la București și a oferit in transport pentru ei.
Restul așteptăm timpul bun și piloții odihniți. Aeroportul e poartă în țară și e periculos când poarta e doar una”, a scris prim-ministrul.

Buna dimineața, dragi prieteni!Împreuna cu mulți oameni care se grăbesc la Chișinău, stam în așteptarea timpului…

Geplaatst door Ion Chicu op Donderdag 19 december 2019

Totodată, potrivit site-ului airport.md, mai multe avioane care urmau să aterizeze ieri noapte și în această dimineață la Chișinău au suferit modificări. Astfel, cursa Berlin-Iași cu aterizare la Chișinău, planificată pentru ieri, la ora 23.25, a fost anulată. Zborul Bologna-București, planificat pentru ora 1.20 a fost redirecționat, iar aeronava care urma să aterizeze de la Istanbul la Chișinău la ora 8.40  – întârzie cu cel puțin două ore, la fel ca și cursele de la Paris și de la Moscova.

De asemenea, la decolări, este operat cu întârziere zborul Chișinău-Istanbul, programat pentru ora 9.35.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: