CEC a înregistrat candidatura lui Octavian Țîcu la alegerile pentru funcția de președinte
Full Article 1 minutes read

CEC a înregistrat candidatura lui Octavian Țîcu la alegerile pentru funcția de președinte

Comisia Electorală Centrală a înregistrat, pe 23 septembrie, candidatura lui Octavian Țîcu la alegerile pentru funcția de președinte al Republicii Moldova. Octavian Țîcu va concura la scrutinul prezidențial din partea Blocului „Împreună”.

Precizăm că Octavian Țîcu este doctor în științe istorice. De asemenea, este sportiv de performanță, obținând de 7 ori titlul de campion al Republicii Moldova la box. A fost membru al Partidului Unității Naționale, cu agendă unionistă, iar în perioada 2019-2021 a fost președintele formațiunii politice. Între 2019-2021, Octavian Țîcu a fost deputat pe listele Platformei „Demnitate și Adevăr”.

***

Alegerile pentru funcția de președinte al Republicii Moldova vor avea loc în data de 20 octombrie. Concomitent se va desfășura referendumul constituțional cu privire la aderarea la UE.

Precizăm că, până acum, CEC a înregistrat opt candidați la alegerile prezidențiale:

– Alexandr Stoianoglo (PSRM);
– Maia Sandu (PAS);
– Renato Usatîi („Partidul Nostru”);
– Vasile Tarlev (Partidul „Viitorul Moldovei”);
– Ion Chicu (PDCM);
– Irina Vlah (candidat independent);
– Andrei Năstase (candidat independent);
– Octavian Țîcu (Blocul „Împreună”).


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: