Chișinău: un bărbat amenința că se aruncă în gol de la balcon. A fost convins să renunțe la gestul său VIDEO
Full Article 2 minutes read

Chișinău: un bărbat amenința că se aruncă în gol de la balcon. A fost convins să renunțe la gestul său VIDEO

Un bărbat a amenințat că se aruncă în gol de la balconul unui bloc de locuit din Chișinău. Cazul a avut loc în dimineața zilei de 2 iunie, pe bulevardul Mircea cel Bătrân. Poliția a fost alertată în jurul orei 08:35. La fața locului au intervenit toate serviciile specializate, de comun cu psihologul Direcției de poliție a municipiului Chișinău. Într-un final, bărbatul a fost convins să renunțe la acțiune, ulterior a fost condus la inspectorat. 

Pentru NewsMaker, ofițerul de presă al poliției capitalei Natalia Stati a declarat că oamenii legii su fost sesizați în jurul orei 08:35 precum că „un bărbat amenința că se aruncă în gol de la balconul unui bloc de locuit de pe bulevardul Mircea cel Bătrân”.

„La fața locului s-au deplasat toate serviciile specializate de comun cu psihologul din cadrul Direcției de poliție a municipiului Chișinău”, a comunicat ofițerul de presă.

Potrivit Nataliei Stati, s-au întreprins măsuri pentru a convinge bărbatul să renunțe la gestul său.

„Bărbatul a fost coborât și condus la inspectorat. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 29 de ani”, a menționat ofițerul de presă. Reprezentanta poliției a adăugat că a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Și Liliana Pușcașu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, a declarat pentru NewsMaker că bărbatul „a fost convins să coboare” și a fost preluat de poliție.


Important! În cazul în care detaliile expuse în material vă neliniștesc, aveți nevoie de ajutor și susținere - adresați-vă specialiștilor de la „Linia Verde Prevenire Suicid”. Chat-ul anonim pe www.pentruviata.md este diponibil LIVE între orele 20.00-22.00 în zilele de luni și joi. În restul zilelor, puteți expedia un mesaj la adresa de e-mail [email protected]. Mai multe detalii la nr de tel 060806623


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: