Chișinăul sărbătorește Ziua Națională a Vinului. Centrul capitalei este blocat
Full Article 40 second read

Chișinăul sărbătorește Ziua Națională a Vinului. Centrul capitalei este blocat

Chișinăul sărbătorește Ziua Națională a Vinului. În acest sens, centrul capitalei este blocat pe 1 și 2 octombrie. Potrivit Primăriei Chișinău, transportul public a fost redirecționat pe stăzile adiacente. C

Până la ora 05:00 pe 3 octombrie, circulația este suspendată de-a lungul Bulevarului Ștefan cel Mare în perimetrul străzilor Pușkin și Bănulescu-Bodoni.

Autoritățile orașului au îndemnat șoferii să evite centrul pentru a nu rămâne blocați într-un ambuteiaj.

Reamintim că Ziua Națională a Vinului revine în Piața Marii Adunări Naționale după doi ani de pauză. La eveniment se vor aduna 86 de vinării din țară.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: