Cinci persoane vor să fie șefi la Procuratura Anticorupție. CSP anunță încheierea etapei de depunere a dosarelor
Full Article 2 minutes read

Cinci persoane vor să fie șefi la Procuratura Anticorupție. CSP anunță încheierea etapei de depunere a dosarelor

Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) anunță că etapa de depunere a dosarelor de concurs pentru selectarea candidatului la funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție a luat sfârșit. CSP nu a dat nici un nume, menționând doar că au fost depuse 5 dosare, în listă regăsindu-se procurori, cât și persoane din afara sistemului Procuraturii.

Următoarea etapă a concursului – preselecția candidaților, urmează să fie efectuată de către o comisie specială instituită de CSP, care va fi responsabilă de două etape: competiția dosarelor depuse și proba interviului.

Comisia specială examinează, în ședință închisă, dosarele candidaților și ia decizia cu privire la admiterea lor. Ulterior, lista finală a candidaților admiși va fi plasată pe pagina web a Consiliul Superior al Procurorilor.

Amintim că pe 4 februarie curent, în ședința Consiliului Superior al Procurorilor s-a anunțat concursul pentru selectarea candidatului la funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor de concurs a fost extins în cadrul mai multor ședințe CSP, acesta fiind prelungit până la 11 aprilie curent.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare. 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: