Confirmat. Vladimir Bolea va rămâne ministru al Agriculturii în Guvernul Recean
Full Article 1 minutes read

Confirmat. Vladimir Bolea va rămâne ministru al Agriculturii în Guvernul Recean

Vladimir Bolea confirmă că va rămâne ministrul Agriculturii și în Guvernul Recean. Totodată, în cadrul ediției, din 14 februarie, a emisiunii „Freedom” de la TV8, acesta a precizat că va fi avansat și în funcția de vicepremier. 

„Am avut chiar astăzi o ședință la Parlament la dorința domnului prim-ministru desemnat, a vrut să se întâlnească cu liderii asociațiilor profesionale din agricultură. Din anunțul făcut de dumnealui, reieșind din importanța agriculturii, funcția de ministru al Agriculturii va fi avansată la funcția de viceprim-ministru”, a spus acesta.

Vladimir Bolea a declarat că garnitura de miniștri, „în marea ei majoritate”, va râmâne aceiași în noul Guvern.

În același timp, acesta a precizat că, din câte știe, Sergiu Litvinenco și Andrei Spînu nu se vor regăsi în noul Executiv și că anume ei „au luat decizia să nu continue activitatea”.

Amintim că Andrei Spînu a fost desemnat în funcția de secretar general al instituției prezidențiale. Președinta Maia Sandu a semnat un decret în acest sens pe 13 februarie.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: