Consulul general al Republicii Moldova în Istanbul – rechemat. Decizia cabinetului de miniștri 
Full Article 30 second read

Consulul general al Republicii Moldova în Istanbul – rechemat. Decizia cabinetului de miniștri 

Cabinetul de miniștri a aprobat propunerea Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene cu privire la rechemarea consulului general al Republicii Moldova în Istanbul. 

Pe 18 ianuarie, Guvernul a aprobat rechemarea Alexandru Prigorschi din funcția de consul general al Republicii Moldova în orașul Istanbul, Republica Turcia. De menționat că la ședința Guvernului nu au fost comunicat mai multe detalii cu privire la rechemare.

Menționăm că Prigorschi a fost numit în funcția de consul general al Republicii Moldova în Istanbul în septembrie 2018.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: