Copilă de 14 ani, căutată de la începutul lui iulie, găsită în centrul Chișinăului. Fugise de la un centru de plasament
Full Article 50 second read

Copilă de 14 ani, căutată de la începutul lui iulie, găsită în centrul Chișinăului. Fugise de la un centru de plasament

O minoră care a fugit dintr-un centru de plasament din Chișinău a fost identificată de carabinieri. Tânăra era căutată de pe 5 iulie 2023 și a fost găsită în sectorul centru al capitalei. Precizările au fost făcute, pe 24 iulie, de reprezentanții Inspectoratului General de Carabinieri al Ministerului Afacerilor Interne. 

Potrivit Inspectoratului, tânăra a fost observată „în noaptea zilei de ieri, în timpul executării serviciului de patrulare în sectorul Centru al capitalei”. Se precizează că minora se deplasa pe acostament.

„Fiind stopată pentru verificări, oamenii legii au stabilit că minora este dată în căutare de către Inspectoratul de Poliție Botanica ca fiind dispărută din data 05.07.2023 dintr-un Centrul de plasament din mun. Chișinău”, au declarat reprezentanții Inspectoratului General de Carabinieri.

Minora, în vârstă de 14 ani, a fost condusă și predată angajaților din cadrul Inspectoratului de Poliție Botanica.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: