UPDATE Copilul din Hîncești, căutat timp de două zile, a fost găsit mort în curtea casei
Full Article 2 minutes read

UPDATE Copilul din Hîncești, căutat timp de două zile, a fost găsit mort în curtea casei

Copilul de 6 ani din Hîncești care era căutat de două zile a fost găsit mort. Informația a fost confirmată de către primarul municipiului Hîncești, Alexandru Botnari. 

UPDATE (14:17) Poliția a publicat un comunicat.

„Ca urmare a multiplelor acțiuni întreprinse și a analizei rezultatelor obținute în timpul căutărilor copilului de 6 ani dispărut s-a decis examinarea domiciliului acestuia. În urma examinării curții casei, cu implicarea laboratorului criminalistic, în veceul din curtea gospodăriei a fost depistat cadavrul copilului. La moment oamenii legii întreprind toate măsurile de investigație pentru stabilirea cauzei decesului și a circumstanțelor”, se arată în textul publicat pe pagina de Facebook a poliției.

UPDATE (14:02) Șeful-adjunct al Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP), Alexei Grosu, a declarat pentru NM că, din primele informații, copilul ar fi căzut în toaleta din curtea casei. „Este o informație preliminară, la fața locului au fost găsite lucruri personale ale copilului, ceea ce ne face să credem că este acolo. La fața locului lucrează specialiștii. Este o versiune deocamdată”, a precizat acesta.

UPDATE (13:55) Ofițerul de presă al Inspectoratului General de Poliție, Mariana Bețivu, a confirmat pentru NM că minorul a fost găsit mort în curtea casei sale.

Știrea se actualizează.

Anunțul despre decesul copilului a fost făcut de către primarului orașului Hîncești, pe pagina sa de Facebook.

SA GASIT COPILUL IN HINCESTI DIN PACATE NU VIU….TRIST

Gepostet von Alexandru Botnari am Donnerstag, 28. Mai 2020

Anterior, oamenii legii au pornit o cauză penală „pentru răpire” în cazul minorului.

Amintim că, pe 26 mai, un băiețel de 6 ani, pe nume Beniamin Osipciuc, a dispărut din Hîncești. Ultima dată, el a fost văzut acasă, de către frații săi, de 9 și 14 ani. Părinții săi erau plecați la serviciu. Apelul la 112 a fost făcut de către mama acestuia, în după amiaza zilei.

În căutarea sa au fost mobilați sute de persoane: polițiști, rude, dar și voluntari. Au fost implicați câini de căutare, dar și drone.

În primele 4 luni ale acestui an, poliția a fost sesizată în 307 cazuri de dispariție a copiilor: 185 de fete și 122 de băieți. Dintre aceștia, 295 de minori au fost găsiți și reîntorși în familie.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: