Corpul unui bărbat de 22 de ani a fost recuperat din râul Nistru
Full Article 50 second read

Corpul unui bărbat de 22 de ani a fost recuperat din râul Nistru

Cadavrul unui tânăr înecat a fost găsit pe suprafața apei râului Nistru în seara zile de 25 mai.

Căutările tânărului au început pe 24 mai, după ce un vecin a văzut bunurile și caprele din grija tânărului abandonate pe malul râului, în apropierea cartierul Kavkaz din Tighina. Vecinul a informat membrii familiei tânărului, care la rândul lor au sesizat poliția și salvatorii.

Autoritățile locale au cercetat plaja și cartierul până când s-a întunecat. În dimineața zilei de 25 mai, scafandrii s-au alăturat operațiunii de căutare, însă examinarea fundului râului nu a dat niciun rezultat.

Corpul bărbatului a fost găsit abia în seara zilei de 25 mai, după ce a ieșit la suprafață nu departe de locul în care au fost găsite bunurile sale.

Circumstanțele acestui caz sunt în curs de stabilire.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: