Cumetrie încheiată cu bătaie ca în filme, cu implicarea unui carabinier, la Dondușeni: Șase persoane au ajuns la spital
Full Article 2 minutes read

Cumetrie încheiată cu bătaie ca în filme, cu implicarea unui carabinier, la Dondușeni: Șase persoane au ajuns la spital

Șase persoane au ajun la spital, după ce un conflict iscat între invitații la o cumetrie a degenerat în bătaie. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 aprilie, în jurul orei 22.30, în localitatea Moșana din raionul Dondușeni, anunță oamenii legii.

Potrivit oamenilor legii, conflictul s-ar fi iscat între două grupuri de persoane cu vârste cuprinse între 20 și 68 de ani, care ulterior a degenerat în altercații fizice. La bătaie ar fi luat parte și un carabinier. Potrivit sursei NM, în timpul altercației at fi fost folosite bâte, țevi și arme de foc.

În urma incidentului, șase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Raional Edineț, pe caz fiind inițiat un proces penal.

Contactat de NM, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General de Carabinieri (IGC), Alexandru Bejan, a declarat că instituția s-a autosesizat pe cazul dat și a pornit procedura de verificare a informației cu privire la implicarea unui angajat al IGC în conflict. Potrivit lui Bejan, în cazul confirmării, va fi inițiată o anchetă internă întru stabilirea tuturor circumstanțelor.

„Reiterăm faptul că conducerea Inspectoratului General de Carabinieri nu tolerează din partea angajaților săi manifestările de încălcare a legislației și disciplinei de serviciu sau altfel de comportament ce ar discredita titlul de militar”, a precizat Alexandru Bejan pentru NM.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: