Cutremur în zona Vrancea din România: a fost resimțit și în Republica Moldova
Full Article 50 second read

Cutremur în zona Vrancea din România: a fost resimțit și în Republica Moldova

Un cutremur cu magnitudinea de 4,1 grade pe scara Richter s-a produs în după amiaza zilei de 1 august în zona Vrancea din România. Seismul a fost resimțit și în Republica Moldova.

Pe 1 august, Institutul român de cercetare-dezvoltare pentru fizica pământului a anunțat că în zona seismică Vrancea s-a înregistrat un cutremur mediu. Cutremurul a avut loc la ora 15:09 și a avut magnitudinea ml 4.1, la adâncimea de 140.0 km. În România, cutremurul s-a produs în apropiere de Focșani, Buzău, Sfântu-Gheorghe, Brașov, Bârlad, Bacău și Ploiești.

Cutremur în zona Vrancea din România: a fost resimțit și în Republica Moldova

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului

Cutremurul a fost resimțit și în Republica Moldova. Mai mulți internauți au relatat despre aceasta pe online.

Institutul de Geologie și Seismologie din Republica Moldova nu a venit deocamdată cu date despre seism.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: