De ce Ion Ceban a absentat de la Forumul primarilor? Răspunsul consilierei sale
Full Article 2 minutes read

De ce Ion Ceban a absentat de la Forumul primarilor? Răspunsul consilierei sale

Edilul Chișinăului Ion Ceban nu a participat la Forumul primarilor, care a avut loc pe 9 decembrie, la Palatul Republicii din capitală. Orașul Chișinău a fost reprezentat la eveniment de către viceprimarul Olga Ursu. Contactată de NM, consiliera primarului de Chișinău, Natalia Ixari, a sugerat că Ceban a lipsit de la forum pentru că avea planificate participarea la alte evenimente.

NM a solicitat un comentariu de la Natalia Ixari în privința motivului pentru care Ion Ceban a lipsit de la Forumul primarilor.

La forum a participat viceprimarul responsabil de finanțe, economie, investiții și relații internaționale, Olga Ursu, alături de toți primarii aleși din partea Partidului MAN. Astăzi sunt mai multe evenimente programate din timp la care participă echipa”, a declarat Natalia Ixari.

Precizăm că, astăzi, în scuarul Mihai Eminescu din capitală au fost plantați tei, în locul arborilor care au fost tăiați cu o zi mai devreme. În imaginile din timpul lucrărilor de plantare a copacilor, publicate pe rețelele de socializare, poate fi observat și primarul Ceban.

De ce Ion Ceban a absentat de la Forumul primarilor? Răspunsul consilierei sale

Telegram/Ion Ceban

Forumul primarilor a avut loc pe 9 decembrie, începând cu ora 09:00, la Palatul Republicii din Chișinău. La eveniment au participat reprezentanți ai peste 700 de localități din toată țara, la nivel de primar fiind reprezentate 580 de comune și orașe, președinta Maia Sandu, șeful legislativului Igor Grosu, premierul Dorin Recean, ministrul Energiei Victor Parlicov, ministrul Finanțelor Petru Rotaru, ministrul Agriculturii Vladimir Bolea și alții.

La eveniment au fost invitați toți cei 895 de primari din țară.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: