Demisii pe sfârșit de an. Șeful Moldtelecom a fost eliberat din funcție
Full Article 2 minutes read

Demisii pe sfârșit de an. Șeful Moldtelecom a fost eliberat din funcție

Viorel Motorniuc va conduce, de astăzi, cel mai mare operator de servicii de telecomunicații din Republica Moldova – S.A. „Moldtelecom”. Se întâmplă după ce Alexandru Ciubuc și-a depus cererea de demisie din funcție. Informația a fost făcută publică de Agenția Proprietăți Publice (APP), pe 29 decembrie.

„Astăzi, 29 decembrie 2023, încetează mandatul domnului Alexandru Ciubuc în calitate de director general al S.A. Moldtelecom, în urma aprobării cererii de demisie de către Consiliul Societății. În aceeași ordine, prin decizia consiliului a fost propus pentru o perioadă de tranziție ca interimatul funcției de director general să fie preluat de către domnul Viorel Motorniuc”, anunță APP.

Potrivit Agenției, decizia lansează procesele pentru identificarea unui candidat la poziția de director general al întreprinderii. De menționat că Viorel Motorniuc deține, în prezent, funcția de actual consilier în cabinetul directorului general al APP.

De precizat că tot astăzi, 29 decembrie, și-a anunțat intenția de a pleca din funcție și directorul Organizației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA) din cadrul Ministerului Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Pîntea. Mandatul acestuia va înceta pe 1 ianuarie 2024, conform cererii de demisie, care ar fi fost depusă din propria inițiativă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: