Deputații au votat. Centrul Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal are un nou director adjunct
Full Article 2 minutes read

Deputații au votat. Centrul Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal are un nou director adjunct

În cadrul ședinței plenare de astăzi, 3 februarie, deputații au aprobat un proiect de decizie, care prevede numirea Angelei Colomiicenco în funcția de director adjunct al Centrului Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal (CNPDCP), pentru un mandat de cinci ani. 

Candidatura Angelei Colomiicenco a fost propusă de directorul CNPDCP, Victoria Muntean. Numirea a fost susținută cu votul a 56 de deputați.

Din anul 2011 și până în prezent, Angela Colomiicenco a activat la Centrul Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal.

În aceasta perioadă, ea a ocupat diverse funcții, printre care consultant superior în Direcția relații externe și integrare europeană, șef interimar al Direcției juridice sau șef interimar al Direcției generale supraveghere și conformitate.

***

Amintim că, în data de 23 decembrie 2021, în cadrul Centrului a avut loc o nouă numire – Victoria Muntean a fost numită în funcția de director al Centrului Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal, pe un mandat de cinci ani. Un proiect de hotărâre în acest sens a fost aprobat cu votul a 59 de deputați.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare. 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: