Deputații Parlamentului Republicii Moldova, rechemați din vacanță 
Full Article 50 second read

Deputații Parlamentului Republicii Moldova, rechemați din vacanță 

Președintele Parlamentului a semnat o dispoziție cu privire la rechemarea din concediu a deputaților. Se menționează că zilele de odihnă nefolosite se vor acorda la cerere, fără achitarea indemnizației.

Dispoziția a fost semnată astăzi, 24 august.

Deputații Parlamentului Republicii Moldova, rechemați din vacanță 

Anterior, președintele Legislativului, Igor Grosu, a declarat că Parlamentul se va întruni în ședință extraordinară pentru a aproba rectificarea bugetului de stat, la sfârșitul lunii august.

„Deja am anunțat colegii să fie pregătiți. După data de 26 august vom convoca o ședință extraordinară a Parlamentului”, a spus anterior Igor Grosu.

Potrivit legii, Parlamentul se întrunește în două sesiuni ordinare pe an. Sesiunea de toamnă începe în luna septembrie și nu poate depăși sfârșitul lunii decembrie. În afara sesiunilor ordinare, Parlamentul se poate întruni în sesiune extraordinară la cererea președintelui Republicii Moldova, a președintelui Parlamentului sau a 1/3 din numărul deputaților.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: