Detalii despre incidentul de la Saharna. În ce stare este tânărul care a căzut de la 30 de metri
Full Article 2 minutes read

Detalii despre incidentul de la Saharna. În ce stare este tânărul care a căzut de la 30 de metri

Tânărul de 26 de ani care a căzut de la înălțimea de circa 30 de metri la mănăstirea Saharna este locuitor al regiunii transnistrene. Acesta a suferit mai multe traumatisme, însă viața sa se află în afara pericolului. Informațiile au fost raportate de presa din stânga Nistrului, care face trimitere la reprezentanții spitalului din orașul Rîbnița, unde este internată victima.  

Potrivit sursei citate, tânărul care a căzut de la înălțime la mănăstirea Saharna locuiește în Rîbnița, regiunea transitreană.

Acesta se află în prezent la un spital din Rîbnița, în secția de reanimare. El a suferit o contuzie cerebrală, fractură a vertebrelor cervicale și toracice, însă viața nu este în pericol. Pe 24 iunie, acesta va fi transferat în secția de traumatologie.

Precizăm că incidentul avut loc în seara de 23 iunie, la mănăstirea Saharna din Rezina. Potrivit purtătoarei de cuvânt a IP Rezina, Elena Băetrău, în timp ce cobora de pe o stâncă de pe teritoriul mănăstirii Saharna, îndreptându-se spre ieșire, tânărul a alunecat din neatenție și a căzut în gol, de la o înălțime de aproximativ 30 metri. Victima a fost transportată cu ambulanța la Spitalul raional Rezina, iar ulterior – la Rîbnița.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: