Din 305 procese verbale au fost prelucrate 304. Ceban și-a anunțat câștigul
Full Article 2 minutes read

Din 305 procese verbale au fost prelucrate 304. Ceban și-a anunțat câștigul

Din totalul celor 305 procese verbale au fost prelucrate 304. Ion Ceban, candidatul Mișcării Alternativa Națională (MAN) la funcția de primar de Chișinău, și-a anunțat deja câștigul. 

Din cele 305 procese verbale, potrivit site-ului Comisiei Electorale Centrale, au fost prelucrate 304. Potrivit rezultatelor preliminare, Ion Ceban a obținut 50,58% (132 245 voturi) iar Lilian Carp, candidatul PAS, a obținut 28,27% (73 930 voturi).

Din 305 procese verbale au fost prelucrate 304. Ceban și-a anunțat câștigul

În Consiliul Municipal Chișinău, cele mai multe locuri le vor avea consilierii din echipa lui Ion Ceban. Pentru MAN au votat 33,10% din alegători. Pe locul doi este PAS cu 32,88%, urmează PSRM – cu 9,64% și PCRM – cu 4,46%.

Din 305 procese verbale au fost prelucrate 304. Ceban și-a anunțat câștigul

Primarul suspendat al capitalei Ion Ceban s-a anunțat deja câștigător.

Bună dimineața. Conform datelor preliminare – MAN a câștigat în Chișinău. Aduc sincere mulțumiri tuturor locuitorilor, din numele meu și al echipei. Au fost manipulări, trișări și multe încercări de a frauda alegerile, în folosul partidului de la guvernare. A fost cel mai lung proces de numărare al voturilor, din toate scrutinele din ultimii ani. După calculele noastre, minim 51% din voturile exprimate în municipiu, trebuiau să fie pentru Primarul General și 34 la sută – pentru MAN în CMC. Vom publica toate procesele verbale. Muncim și la această oră și mulțumesc reprezentanților MAN, prezenți la secțiile de votare, care au monitorizat procesul electoral și cel de numărare al voturilor”, a menționat Ceban.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: