Din Moldova până la aeroportul din Bacău, cu transportul gratuit. Noua strategie pentru creșterea traficului de pasageri
Full Article 50 second read

Din Moldova până la aeroportul din Bacău, cu transportul gratuit. Noua strategie pentru creșterea traficului de pasageri

Din Republica Moldova până la aeroportul din orașul românesc Bacău se poate ajunge de acum înainte cu curse rutiere speciale, gratuite. Serviciul de transport a fost lansat pentru a crește traficul de pasageri pe Aeroportul „George Enescu” din Bacău. Precizările au fost făcute de președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, în cadrul unei conferințe de presă din 20 noiembrie.

Acesta a spus că a fost lansat un transfer gratuit de la Chișinău la Bacău. Transportul va circula în funcție de programul de zbor al companiilor care operează zboruri de pe aeroportul din Bacău.

Ivancea a precizat că împreună cu directorul aeroportului din Bacău, Radu Bezniuc, care a condus Autoritatea Aeronautică Civilă din Republica Moldova între anii 2016 – 2018, au elaborat o strategie de investiții în aeroport. Strategia „urmărește să maximizeze rezultatele la cel mai mic cost financiar, dar cu o capacitate optimă”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: