Directorul general al Moldexpo și-a dat demisia. Noul administrator – consiliera PAS din Chișinău Zinaida Popa
Full Article 1 minutes read

Directorul general al Moldexpo și-a dat demisia. Noul administrator – consiliera PAS din Chișinău Zinaida Popa

Directorul general al Centrului Internațional de Expoziții „Moldexpo” Carolina Chiper și-a dat demisia. Agenția Proprietății Publice (APP) a anunțat că până la anunțarea unui concurs pentru postul de director general al Moldexpo, interimatul funcției va fi asigurat de Zinaida Popa, care este consilieră PAS în Consiliul Municipal Chișinău.

APP a anunțat că 12 februarie 2024 a fost ultima zi de mandat a directorului general al Moldoexpo Carolina Chiper, urmare a aprobării cererii de demisie depuse la acționarul majoritar. Motivele pentru care Chiper a demisionat nu au fost precizate.

Totodată, APP a menționat că Zinaida Popa a fost numită director general interimar până la anunțarea unui concurs public pentru funcția de șef Moldexpo. Popa urmează să intre în funcție din 13 februarie.

Noua administratoarea a fost prezentată astăzi colectivului societății, de către directorul general al APP, Roman Cojuhari. Susținem transparența. APP va comunica public la subiect, în măsura evoluției evenimentelor”, se arată în comunicatul publicat de APP.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: