(DOC) Faceți curat la morminte până la Paște. Primăria introduce restricții pentru accesul în cimitire
Full Article 1 minutes read

(DOC) Faceți curat la morminte până la Paște. Primăria introduce restricții pentru accesul în cimitire

În preajma sărbătorii Paştele Blajinilor va fi interzis accesul transportului privat pe teritoriile cimitirelor din Chișinău. Restricțiile sau introdus în legătură cu executarea lucrărilor de salubrizare şi amenajare de către serviciile de profil. Anunțul a fost făcut pe 10 aprilie de către Î.M. „Combinatul Servicii Funerare”.

Astfel, în perioada 19-24 aprilie, va fi limitat accesul automobilelor pe teritoriul Cimitirului „Sf. Lazăr” din str. Doina, 189.

Iar din 20 aprilie 2023 – pe teritoriile celorlalte cimitire din oraş şi anume: Cimitirul „Central” din str. A. Mateevici, 11; Cimitirul „Catolic” din str. Trandafirilor, 11; Cimitirul „Sf. Treime” din şos. Munceşti, 46; Cimitirul „Sculeni” din stradela Călăraşi, 12 b, Cimitirul „Şt. Ciobanu” din str. Decembriştilor, 39, Cimitirul Buiucanii Vechi din str. Bisericii, 16 a, Cimitirul Băcioii Noi, Cimitirul Petricani și Cimitirul Ciocana din str. Industrială.

Totodată, Î.M. „Combinatul Servicii Funerare” îndeamnă cetățenii să efectueze activitățile de salubrizare a mormintelor pe teritoriile cimitirelor până la data de 19 aprilie.

„Contăm pe înțelegerea, toleranța cetățenilor și sprijinul autorităților!”, a menționat instituția.

(DOC) Faceți curat la morminte până la Paște. Primăria introduce restricții pentru accesul în cimitire

Î.M. „Combinatul Servicii Funerare”


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: