DOC Tarife mai mari la lumină pentru consumatorii din centrul și sudul țării? Cerere la ANRE
Full Article 40 second read

DOC Tarife mai mari la lumină pentru consumatorii din centrul și sudul țării? Cerere la ANRE

Premier Energy a depus o solicitare la Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE), prin care cere scumpirea tarifului la lumină, cu 38 de bani.

Furnizorul solicită 2 lei și 77 bani pentru un kilowatt/oră.

În prezent, consumatorii casnici din centrul și sudul țării, deserviți de Premier Energy, achită 2 lei și 39 de bani pentru un kWh.

Ultima dată, ANRE a scăzut tarifele la energie electrică pe 10 noiembrie 2023. Astfel, în prezent, consumatorii casnici din centrul și sudul țării achită 2,39 lei pentru fiecare kWh consumat, în timp ce cei din nordul țării achită 3,20 lei/kWh.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: