Dodon nu vrea să fie premier: „Asta ar fi cea mai mare greșeală din partea mea”. Ce va face după ce Maia Sandu preia funcția de președinte?
Full Article 2 minutes read

Dodon nu vrea să fie premier: „Asta ar fi cea mai mare greșeală din partea mea”. Ce va face după ce Maia Sandu preia funcția de președinte?

Igor Dodon neagă că ar intenționa să preia conducerea guvernului. În cadrul intervenției LIVE din dimineața de 20 noiembrie, acesta a declarat că va rămâne în funcția de președinte al țării până la depunerea jurământului noului șef de stat, după care se va ocupa de resetarea Partidului Socialiștilor (PSRM). 

Igor Dodon susține că nu vrea să devină premierul țării.

„Asta ar fi cea mai mare greșeală din partea mea acum. Mandatul președintelui Igor Dodon este până pe 23 decembrie sau până la depunerea jurământului noului președinte. Nu am de gând să merg la funcții sau combinații din acestea. După depunerea jurământului președintelui ales, redevin membru al PSRM și revin, sper cu susținerea colegilor, în fruntea partidului”, a precizat Dodon.

Președintele în exercițiu a exclus, de asemenea, posibilitatea demisiei guvernului Chicu.

Igor Dodon a amintit că PSRM are cea mai mare fracțiune de deputați, 22 de consilieri în Consiliul Municipal Chișinău 21 de președinți de raioane și peste 240 de primari. Acesta a recunoscut că PSRM are nevoie de o resetare și a anunțat că se va ocupa de acest aspect după ce va reveni în fruntea formațiunii.

Vă rugăm să ne susțineți cu un like la pagina noastră de Facebook.

  •  
  •  
  •  
  •  
  • 1
  •  

Advertising

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: