Doinița Prodan, una dintre victimele accidentului de lângă Jumbo, a murit
Full Article 2 minutes read

Doinița Prodan, una dintre victimele accidentului de lângă Jumbo, a murit

Doinița Prodan, una dintre victimele accidentului de lângă Jumbo, a murit. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare de soțul femeii. 

„Scumpa mea… tu să știi că noi o să te purtăm în suflet mereu ca o minune din viața noastră! Să știi ca Teia și cu Mira o să te iubească mereu! Pentru ele tu ai fost oceanul de iubire în viața lor! Dumnezeu să te ierte! Inima mea s-a oprit și refuză să bată fără tine! Te iubesc!”, a scris bărbatul, pe rețelele de socializare.

Potrivit internauților, femeia a lăsat în urmă două fetițe – de 2 și 5 ani. Doinița Prodan a fost implicată în accident chiar de ziua ei de naștere, când a împlinit 29 de ani.

Amintim că un accident în lanț s-a produs în seara de 24 iulie, în jurul orei 22:00, în apropierea centrului comercial Jumbo din sectorul Botanica al capitalei. Patru mașini – Smart Forfour, Volkswagen Polo, Skoda Octavia, Mercedes – au fost accidentate, iar 5 persoane au fost transportate la spital. Șoferul automobilului de model Mercedes fugise de la fața locului. Ulterior, el a fost identificat. Bărbatul are 31 de ani și este originar din raionul Briceni. Pe 4 august, șoferul a fost plasat în arest preventiv în penitenciar pentru 30 de zile. Totodată, procurorul care instrumentează cazul, Radu Talpă, susținea că bărbatul nu are permis de conducere.

Doinița Prodan a fost una dintre victimele accidentului rutier de lângă centrul comercial Jumbo din Chișinău. Aceasta se afla în stare critică în secția de reanimare. Trebuia să fie operată și să treacă un curs de reabilitare în Germania. Potrivit informațiilor, airbag-ul din mașina în care se afla în momentul impactului nu s-a activat, ceea ce a dus la faptul că cutia toracică i-a fost grav afectată, iar organele i-au fost străpunse de coastele rupte. Zilele trecute, internauții de pe rețelele de socializare s-au mobilizat pentru a colecta bani pentru intervenția chirurgicală și tratamentul femeii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: