Două formațiuni care nu au fost înscrise în cursa electorală îndeamnă alegătorii să voteze Platforma DA
Full Article 1 minutes read

Două formațiuni care nu au fost înscrise în cursa electorală îndeamnă alegătorii să voteze Platforma DA

Partidul Național-Liberal îndeamnă cetățenii să voteze Platforma „Demnitate și Adevăr” în cadrul scrutinului din 11 iulie. Declarația a fost făcută, pe 6 iulie, de Mihai Severovan, membru al formațiunii, ex-ministru și ex-primar de Chișinău, la o conferință de presă de la IPN.

Reprezentanții PNL au menționat că nu participă la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie curent „pentru a nu risipi voturile”. Aceștia și-au îndemnat susținătorii să voteze Platforma DA.

Potrivit lui Mihai Severovan, Platforma DA are cel ma ambițios program, care prevede majorarea subvențiilor pentru agricultură, sprijină mediul de afaceri, iar „cu un guvern proeuropean, format din PAS și Platforma DA, eradicarea corupției poate începe chiar în prima zi după alegeri”.

În ajun, Uniunea Centristă, o altă formațiune care nu participă la cursa electorală, a îndemnat alegătorii să voteze Platforma DA.

***

Alegerile parlamentare anticipate se vor desfășura pe 11 iulie. Alegătorii își vor putea da votul pentru unul dintre cei 23 de concurenți electorali din buletinele de vot.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: