„Dovezi nu am, dar știu cine a făcut asta”. Două mașini ale unui agricultor din Căușeni au ars noaptea trecută (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

„Dovezi nu am, dar știu cine a făcut asta”. Două mașini ale unui agricultor din Căușeni au ars noaptea trecută (VIDEO)

O mașină de model BMW X3, care aparține unui agricultor din Căușeni, a ars în totalitate în noaptea de 18 decembrie. Un al doilea mijloc de transport a fost parțial afectat de flăcări. Deocamdată, poliția nu a publicat informații oficiale despre acest caz. Contactată de NM, ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, a menționat că specialiștii au demarat o anchetă.

Cazul a avut loc în gospodăria lui Mihai Bobicov, din orașul Căușeni. Potrivit IGSU, apelul la 112 a parvenit la ora 4:45. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri, care a reușit să lichideze incendiul la ora 5:22. Din fericire, nu au fost raportate victime.

Proprietarul mijloacelor de transport a declarat pentru televiziunea locală că este de părere că incidentul are legătură cu faptul că în ultimele zile a participat la protestul organizat în capitală.

„Dovezi nu am, dar știu cine a făcut asta. A fost făcut la comandă. Dușmani nu am, nici poarta și nici ușile, uneori, nu le închid. (…) Cred că este legat de politică. Până acum nimic nu s-a aprins, nimic nu a ars. De când am ieșit la proteste și am spus că voi da parlamentul acesta jos”, a declarat antreprenorul.

Acesta a recunoscut că este unul dintre organizatorii protestului din Căușeni și Ștefan Vodă.

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Sergiu Litvinenco a publicat o înregistrare surprinsă de camere de supraveghere.

În această noapte, au fost incendiate ambele mașini care aparțin lui Mihail Bobicov, antreprenor din agricultură din…

Publicată de Sergiu Litvinenco pe Joi, 17 decembrie 2020

Am solicitat informații de la ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu, însă deocamdată nu ne-a răspuns la mesaj.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: