„Dumnezeu nu e vaccinat”. Diana Șoșoacă, discurs anti-imunizare în Parlamentul European (VIDEO)
Full Article 3 minutes read

„Dumnezeu nu e vaccinat”. Diana Șoșoacă, discurs anti-imunizare în Parlamentul European (VIDEO)

Eurodeputata Diana Șoșoacă a avut un discurs puternic antivaccinist în Parlamentul European, pe 18 septembrie, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care UE ar trebui să le ia în fața acestei amenințări. Fosta senatoare română a acuzat Uniunea Europeană că vrea să declanșeze o nouă pandemie, după cea de Covid-19, și a spus că ea se va opune, pentru că „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați. La finalul intervenției, microfonul i-a fost tăiat.

Intervenția eurodeputatei române în cadrul dezbaterii despre variola maimuței s-a numit „Împotriva invenţiei unei noi plandemii şi a dictaturii sanitare”.

În mai puțin de un minut și jumătate, Diana Șoșoacă a acuzat Parlamentul European că vrea să înceapă o nouă pandemie în Africa, după ce a omorât bătrâni în Italia în timpul pandemiei de Covid-19, „care nu a existat niciodată”, că 65 000 de români au ajuns „în saci negri de plastic” și că mersul la biserică a fost interzis.

Se pare că nu v-a ajuns pandemia de Covid care nu a existat niciodată, acum începeţi cu o altă pandemie şi vă duceţi în Africa unde nu aveţi nici o competenţă. Am fost una dintre cele mai aprige voci împotriva încălcării drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti atât ca avocat în viaţa civică, cât şi ca senator al României în Parlamentul României, unde v-am oprit inclusiv paşaportul verde care aducea aminte de nazism pentru că este o dictatură.

Aţi încercat să omorâţi cât mai mulţi bătrâni, Italia a fost un experiment în care aţi omorât câţi bătrâni aţi putut, în România 65 000 de români au fost aruncaţi în saci negri de plastic şi strigă de acolo din groapă adevărul. Vor dreptate. Aţi încercat să ne opriţi să intrăm în biserici, ne-aţi oprit de Paşte să intrăm în toate bisericile, noi ne-am opus şi ne-am luptat cu jandarmii pentru a intra. Aţi încercat să distrugeţi creştinismul şi aţi încercat să-l umiliţi pe Djokovici care anul acesta v-a dat cea mai mare palmă şi a răzbunat întreaga mizerie care a fost făcută.  

Nu vă vom permite pentru că Dumnezeu nu e vaccinat, iar în România 88% dintre români nu sunt vaccinaţi. Încetaţi cu această dictatură!”, a declarat Diana Șoșoacă la tribuna Parlamentului European, înainte ca președinta ședinței să-i taie microfonul.

***

Diana Șoșoacă este o avocată română, afiliată partidului S.O.S. România. Este cunoscută, în special, pentru retorică pro-Kremlin și pentru că participă la evenimente găzduite de ambasadorul Rusiei în România, în pofida invaziei ruse din Ucraina. Aceasta s-a remarcat și pentru mesaje sale antivacciniste.

Diana Șoșoacă a fost senatoare în Parlamentul de la București, în legislatura 2020-2024. În urma alegerilor europene din iunie 2024, a fost aleasă eurodeputat din partea SOS România.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: