Ela Malai a demisionat din funcția de director adjunct al ANSA. Ce alte demiteri și numiri au fost aprobate de guvern
Full Article 1 minutes read

Ela Malai a demisionat din funcția de director adjunct al ANSA. Ce alte demiteri și numiri au fost aprobate de guvern

Directorul adjunct al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, Ela Malai, a demisionat. Inițiativa a fost aprobată în ședința de astăzi, 11 decembrie, a guvernului. 

Tot în ședința de astăzi a cabinetului de miniștri, a fost aprobată numirea lui Victor Țvircun în funcția de ambasador în Qatar. Anterior, acesta a deținut funcția de ministru al Educației, în guvernul condus de Vasile Tarlev.

De asemenea, executivul a aprobat rechemarea lui Gheorghe Leuca din funcția de ambasador al Iranului, cu reședința la Baku. Anterior, acesta a fost rechemat din funcția de ambasador în Azaerbaidjan. Acesta a fost numit în funcția de secretat de stat al Ministerului de Externe și Integrării Europene.

Totodată, Valeriu Reniță a fost demis din funcția de director al reprezentanței MIR în Republica Moldova. În locul acestuia, a fost numit Stanislav Vîjca, care a deținut funcția de director al postului de televiziune Accent TV.

Compania interstatală MIR, este o televiziune cu sediul la Moscova creată de statele membre ale CSI. Aceasta difuzează știri din spațiul CSI, în limba rusă.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: