Elicopterul turistic Mi-8, dispărut în Kamchatka, s-a prăbușit. Nu există supraviețuitori
Full Article 1 minutes read

Elicopterul turistic Mi-8, dispărut în Kamchatka, s-a prăbușit. Nu există supraviețuitori

Elicopterul turistic Mi-8, care a dispărut în timpul unui zbor în Kamchatka, Rusia, s-a prăbușit. Nici o persoană din cele 22 care se aflau la bordul aparatului de zbor nu a supraviețuit, scrie Meduza

Potrivit ministerului rus pentru Situații de Urgență, elicopterul Mi-8, dispărut în Kamchatka, s-a prăbușit după ce s-ar fi tamponat de versantul unui deal. Fragementele acestuia au fost zărite din aer.

Toate cele 22 de persoane care se aflau la bordul elicopterului au decedat.

Salvatorii efectuează operațiuni de căutare la fața locului, până la moment fiind depistate 17 trupuri neînsuflețite.

Precizăm că elicopterul turistic Mi-8 a dispărut de pe radar în timp ce efectua un zbor în Kamchatka, peninsulă din regiunea estică a Federației Ruse, în data de 31 august. Acesta se deplasa de la vulcanul Vachkazhets până în satul Nikolaevka. La bordul elicopterului se aflau 3 membri ai echipajului și 19 pasageri.

Autoritățile ruse au deschis un dosar penal privind pierderea contactului cu aparatul de zbor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: