„Era bolnav și mai are un copil”. Poliția a identificat mama care și-a abandonat copilul într-o scară din Bălți
Full Article 2 minutes read

„Era bolnav și mai are un copil”. Poliția a identificat mama care și-a abandonat copilul într-o scară din Bălți

Poliția a stabilit cine este mama copilului care a abandonat, în scara unui bloc din Bălți, un copil Femeia are 22 de ani și mai are un copil. Aceasta și-a motivat gestul prin faptul că micuțul era bolnav, iar ea mai are un copil și nu reușește să se descurce.

Femeia este originară din orașul Bender.

„Ea a recunoscut că a lăsat copilul în scara blocului din motiv că acesta este bolnav iar ea mai are la întreținere un alt copil minor și nu se descurcă cu ambii”, a precizat pentru NM Eugenia Molceanov, IP Bălți.

Eugenia Molceanov a precizat că micuțul are 2 ani, și nu 8 luni, așa cum a scris presa inițial.

Poliția a pornit o cauză penală pentru lăsarea în primejdie – art. 163 din Codul Penal. Legislația prevede pentru această faptă amendă de 27 500 lei, între 180 și 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității sau până la 2 ani de închisoare.

Amintim că acest caz a fost făcut public la începutul lunii decembrie. Femeia a lăsat copilul în scara unui bloc din Bălți, împreună cu un bilețel, în care a scris că nu poate să întrețină micuțul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: