UPDATE „Era ziua mea”. Premierul României, gata să plătească amendă după ce a fumat într-un birou de la guvern
Full Article 2 minutes read

UPDATE „Era ziua mea”. Premierul României, gata să plătească amendă după ce a fumat într-un birou de la guvern

Premierul României Ludovic Orban a revenit cu detalii privind fotografia în care apare alături de alți miniștri, fumând. Acesta a declarat pentru MEDIAFAX că este gata să plătească o amendă. Totodată, el a confirmat că fotografia a fost făcută de ziua sa.

(UPDATE) Premierul Ludovic Orban a plătit, sâmbătă, două amenzi în cuantum de 3 000 de lei românești, echivalentul a circa 620 de euro, pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise, scrie Digi24.

Anterior, acesta a recunoscut autenticitatea fotografiei.

„Este o poză de ziua mea, după ora 15, că eram cu mai mulţi colegi de-ai mei, mi-au făcut o surpriză şi au venit să-mi ureze la mulţi ani. După ce au venit i-am servit, vedeţi că sunt farfurii pe masă. I-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey. Faptul că nu purtam mască se datora în primul rând faptului că eram după ce mâncasem şi îi servisem pe colegi cum e firesc”, a declarat premierul României.

Prin acest gest, premeierul României a încălcat câteva reguli. A fumat într-un spațiu închis, în interiorul Guvernului, și nu a purtat mască de protecție în prezența mai multor persoane.

„Sunt fumător. Mi se întâmplă să fumez. Era o ocazie de ziua mea, la care am avut nişte invitaţi şi la care am permis să se fumeze. Recunosc. Asta este. Dacă e nevoie plătesc amenda, nu mă dau în lături. Greşeala e umană. Ni se întâmplă multor”, a mai spus Ludovic Orban.

Inițial, în momentul în care fotografia a devenit virală, premierul a spus că nu știe nimic despre aceasta.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: