FOTO Premierul României, surprins în timp ce bea alcool și fumează la guvern. Prima reacție a lui Ludovic Orban
Full Article 2 minutes read

FOTO Premierul României, surprins în timp ce bea alcool și fumează la guvern. Prima reacție a lui Ludovic Orban

O fotografie făcută într-un birou al guvernului României a pus pe jar presa de peste Prut. Fostul ministru de finanțe de la București, Eugen Orlando Teodorovici a publicat vineri, pe pagina sa de Facebook, o fotografie în care apar, într-un birou, mai mulți miniștri români. Premierul fumează, iar pe masă se văd pahare și o sticlă de șampanie. Într-o primă reacție, Ludovic Orban a spus presei că nu știe despre ce fotografie este vorba.

În fotografie apar, într-un birou, premierul României, Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul economiei, Virgil Popescu, ministrul transporturilor, Lucian Bode, și ministrul de externe, Bogdan Aurescu, discutând într-o manieră informală.

Premierul Ludovic Orban fumează, ministrul de externe (care poartă mănuși de protecție) are în mână un trabuc, iar ministrul economiei ține un pahar, aparent cu o băutură alcoolică. Ministrul Bode stă la un birou pe care se văd o sticlă de șampanie, mai multe pahare, unele par a fi cu bere, dar și niște farfurii cu aperitive. Raluca Turcan este singura care are mască de protecție, dar o ține sub bărbie.

Fotografia s-a viralizat în scurt timp pe rețelele sociale, fiind intens comentată.

Eugen Teodorovici susține că scena a fost surprinsă în biroul prim-ministrului României și îi cere lui Ludovic Orban să-și dea demisia.

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri seară, pentru agenția MEDIAFAX, că nu ştie despre ce fotografie este vorba.

„Nu ştiu despre ce e vorba, când o să umblu, o să mă uit. Acuma m-am dat jos din avion, am fost plecat la Mureş şi la Maramureş, habar n-am. Ştiu eu în ce poză apar? Şi ce să fac? Asta e! Dacă e o poză, e o poză. Asta e”, a declarat premierul Ludovic Orban, vineri seară, pentru MEDIAFAX.

Potrivit unor surse politice ale Digi24, fotografia ar fi fost făcută de ziua premierului, care a fost pe 25 mai.

FOTO Premierul României, surprins în timp ce bea alcool și fumează la guvern. Prima reacție a lui Ludovic Orban

Digi24

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: