„Este un dosar politic până în măduva oaselor”. Deputatul Sergiu Sîrbu, despre cauza penală în care este vizat
Full Article 2 minutes read

„Este un dosar politic până în măduva oaselor”. Deputatul Sergiu Sîrbu, despre cauza penală în care este vizat

Cauza penală în care este vizat deputatul democrat Sergiu Sîrbu este „un dosar politic până în măduva oaselor”. Mai mult, cauza penală a fost intentată în baza declarației unui politician. Despre acest lucru a comunicat Sergiu Sîrbu, astăzi, 28 ianuarie. 

„Astazi am fost citat la Procuratura Anticorupție pentru a fi audiat în calitate de bănuit. Cu regret nu vă pot da mai multe detalii despre esența acestui dosar din simplu motiv că am semnat angajament pentru a nu divulga datele anchetei”, a spus Sîrbu.

De asemenea, deputatul a declarat că este nevinovat.

„Vreau din start să menționez că este un dosar politic până în măduva oaselor atât ca forma, cât și conținut, deoarece vizează politicieni, deoarcere a fost intentată în baza unei declarații politice. A fost o declarație iresponsabilă a unui politician, care a luat forma unui denunț. Este un dosar profund politic. Evident, nu recunosc acele aberații care sunt aduse”, a declarat Sîrbu.

Mai mult, Sergiu Sîrbu a spus că familia sa ar fi interceptată.

„Sunt aproape sigur că atât eu, cât și familiea mea de o perioadă de timp este interceptată. Suntem urmăriți, deoarece personal am văzut activitatea foarte intensă a unor persoane în jur”, a comunicat deputatul.

Menționăm că după ședința Consiliului Superior al Procurorilor din 23 ianuarie, procurorul general al Republicii Moldova, Alexandru Stoianoglo a confirmat că deputatul Sergiu Sîrbu figurează într-un dosar penal. 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: