Explozie la ambasada Ucrainei din Madrid: o bombă, ascunsă într-o scrisoare
Full Article 50 second read

Explozie la ambasada Ucrainei din Madrid: o bombă, ascunsă într-o scrisoare

O explozie a avut loc la Ambasada Ucrainei din Madrid, iar un angajat care se ocupa de corespondență a fost rănit, a declarat miercuri Ministerul de Interne spaniol. Explozia s-a produs când angajatul a deschis un plic capcană, care conținea un dispozitiv exploziv.

Scrisoarea era adresată ambasadorului, dar nu a fost trecută prin scanner, scrie digi24.ro cu referire la presa spaniolă.

Surse din poliție au declarat pentru aceeași publicație că în plicul respectiv fusese intrudus un dispozitiv exploziv artizanal. Angajatul a fost rănit ușor. Presa spune că acesta avea răni la un singur deget.

Poliția spaniolă a activat protocolul antiterorist și a izolat zona în care se află ambasada. Trupele specializate în dezactivarea bombelor și alte forțe speciale s-au deplasat la fața locului.

Ambasada Ucrainei este situată în Hortaleza din nord-estul Madridului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: