Fermierii afectați de calamități naturale în 2023 vor primi bani de la stat. CSE a dispus alocarea „de urgență” a 50 de milioane de lei
Full Article 30 second read

Fermierii afectați de calamități naturale în 2023 vor primi bani de la stat. CSE a dispus alocarea „de urgență” a 50 de milioane de lei

Agricultorii din Moldova, afectați de unele calamități naturale, înregistrate în anul 2023, vor beneficia de ajutor din partea statului. Guvernul urmează să aloce, în acest scop, 50 de milioane de lei.

Decizia a fost luată de membrii Comisiei pentru Situații Excepționale miercuri, 31 ianuarie, anunță Executivul.

Potrivit sursei citate, banii vor fi alocați din Fondul de intervenție al Guvernului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: