Fiul primarului din Pohrebeni, Orhei, prins conducând fără permis autoturismul primăriei
Full Article 50 second read

Fiul primarului din Pohrebeni, Orhei, prins conducând fără permis autoturismul primăriei

Un minor de 17 ani, fără permis de conducere, a fost surprins de poliție conducând haotic un autoturism. Conform surselor NewsMaker, tânărul este fiul lui Vasile Cojocaru, liderul organizației teritoriale RENAȘTERE și primar al localității Pohrebeni, raionul Orhei. Autoturismul aparținea primăriei din localitate, potrivit poliției.

Imediat cum a fost observat, polițiștii l-au îndepărtat pe minor de la volan și i-au aplicat o sancțiune pentru conducere fără permis. De asemenea, tatăl său a fost sancționat pentru că i-a permis fiului să utilizeze vehiculul fără drept legal.

Mașina a fost confiscată și transportată la o parcare specială.

Poliția subliniază că încredințarea unui vehicul minorilor poate duce la incidente grave și îndeamnă părinții să adopte o atitudine responsabilă privind utilizarea automobilelor, respectând reglementările legale pentru siguranța tuturor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: