Fly One anulează zboruri și pe 11 iunie. Precizările companiei 
Full Article 3 minutes read

Fly One anulează zboruri și pe 11 iunie. Precizările companiei 

Compania Fly One a anunțat că și pe 11 iunie este nevoită să anuleze unele curse – „până la 25% din toate zborurile planificate” pentru ziua de astăzi. Reprezentanții Fly One au spus că o aeronavă „rămâne în continuare la sol” și că au invitat o companie europeană să le acorde suport în acest sens. Potrivit panoului de la Aeroport, sunt anulate mai multe zboruri planificate pe 11 iunie de pe Aeroportul Chișinău și altele retur, pentru 12 iunie, spre Moldova. 

Compania a declarat pe 11 iunie că una din aeronavele sale „rămâne în continuare la sol”.

Echipa noastră împreună cu o companie europeană, care are experiență vastă în domeniu, invitată să acorde suport pentru a urgenta înlăturarea problemei tehnice, lucrează pentru ca avionul să poată începe operațiunile de zbor”, se arată într-o declarație a Fly One.

Prin urmare, compania a anunțat că și pe 11 iunie sunt anulate unele curse.

Ne pare rău că și astăzi suntem nevoiți să anulăm câteva curse, care reprezintă până la 25% din toate zborurile planificate pentru 11 iunie 2023. Restul curselor planificate astăzi vor fi operate”, au mai comunicat reprezentanții companiei.

Cei de la Fly One au mai precizat că pasagerii afectați de aceste anulări au posibilitatea de a solicita:

– rambursarea integrală a valorii biletului;

– modificarea zborului pentru o altă zi sau o altă cursă.

La fel, toți pasagerii care se află în aeroport vor primi asistență corespunzătoare, servicii de catering și cazare, la necesitate. Rugăm toți călătorii care au bilete să verifice statutul zborului și mesajele primite. Ne cerem scuze pentru incomoditățile create și Vă mulțumim pentru înțelegerea acordată”, au menționat reprezentanții Fly One.

Potrivit panoului de la Aeroport, compania a anulat cursa Chișinău-Amsterdam, planificată pentru 11 iunie, ora 13:00. Totodată, nu va avea loc zborul Chișinău-Londra, planificat pentru ora 17:45. Și cursa Chișinău-Bruxelles, planificată pentru ora 17:50 nu va avea loc. A fost anulat și zborul Chișinău-Verona. Era planificat, la fel pe 11 iunie, la ora 20:10.

Nu va avea loc nici cursa Amsterdam-Chișinău, era planificată pentru ora 19:30. Și zborul Bruxelles-Chișinău a fost anulat, fiind planificat pentru ora 00:30 – pe 12 iunie.

Pe 12 iunie, potrivit panoului de la Aeroport, nu va fi operată nici cursa Londra-Chișinău, era planificată la ora 01:00. Și zborul Verona-Chișinău a fost anulat, fiind planificat pentru ora 01:50.

***

În ajun pe Aeroportul Internațional Chișinău s-a produs un scandal, după ce cursele companiei Fly One spre Parma și Nice, planificate pentru 10 iunie 2023, au fost anulate. Călătorii, care și-au procurat bilete, s-au arătat indignați de situația creată și au spus că reprezentanții companiei i-ar fi ignorat.

Ulterior, Fly One a venit cu un mesaj în care a anunțat că zborurile au fost anulate din cauza reținerilor în lanț, dar și incidența orelor în care aeroporturile limitează zborurile.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: