Fly One va lansa două curse noi spre Spania. Anunțul Ambasadei Republicii Moldova
Full Article 50 second read

Fly One va lansa două curse noi spre Spania. Anunțul Ambasadei Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Regatul Spaniei anunță că în această vară operatorul aerian Fly One va lansa încă două rute aeriene directe dintre Republica Moldova și Spania. 

„În afară de Barcelona, au fost anunțate zboruri săptămânale la Madrid și Valencia”, se arată în anunțul Ambasadei.

Amintim că în luna martie Air Moldova a anulat mai multe zboruri. Autoritatea Aeronautică Civilă declara, pe 6 martie, că anularea zborurilor este din cauza unei aeronave intrată la mentenanță planificată și staționarea la sol a altor două aeronave care erau încadrate în rețeaua de zboruri a companiei, care a creat modificări semnificative a grilei de zboruri. Autoritatea a informat că monitorizează îndeaproape situația curentă a operatorului aerian, inclusiv ultimele cazuri din februarie și martie curent și a demarat o anchetă în scopul stabilirii dacă deciziile companiei sunt luate cu bună credință.

Citește și: Cum returnăm banii, dacă zborul a fost anulat? Precizările Protecției Consumatorului


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: