Fotbal: Petrocub – eliminat din Liga Europei. A pierdut în fața Ludogoreț din Bulgaria 
Full Article 1 minutes read

Fotbal: Petrocub – eliminat din Liga Europei. A pierdut în fața Ludogoreț din Bulgaria 

Echipa de fotbal „Petrocub” din Hîncești a pierdut și al doilea meci cu Ludogoreț din Bulgaria. S-a întâmplat în seara zilei de 29 august pe stadionul Zimbru, în meciul retur din runda play-off al Ligii Europa. Astfel, Petrocub și-a încheiat evoluția în Liga Europa. Echipa din Hîncești își va continua parcursul în grupa unică a Ligii Conferințelor. 

În meciul tur în Bulgaria, Ludogoreț s-a impus cu un rezultat de 4-0.

Partida de pe stadionul Zimbru s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru oaspeți. Au marcat: Vladimir Ambros (28) / Spas Delev (78), Rick (90+3).

Dacă Petrocub câștiga în fața Ludogoreț, atunci se califica în faza grupei unice Europa League – pentru prima dată în istoria clubului.

Prin urmare, Petrocub și-a încheiat evoluția în Liga Europa. În schimb echipa din Hîncești, la fel în premieră, va evolua în grupele Conference League.

Europa League este cea de-a doua competiție fotbalistică inter-cluburi europeană ca valoare, după Liga Campionilor, dar peste UEFA Europa Conference League, fiind organizată de UEFA. Competiția se desfășoară anual iar câștigătoarea trofeului concurează pentru Supercupa Europei, într-un meci pe care îl dispută împotriva câștigătoarei Ligii Campionilor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: