FOTO Accident cu un mort și 5 răniți la Ștefan Vodă: printre victime – cetățeni străini
Full Article 2 minutes read

FOTO Accident cu un mort și 5 răniți la Ștefan Vodă: printre victime – cetățeni străini

Accident cu un mort și cinci răniți în raionul Ștefan Vodă, în apropierea satului Răscăieții Noi. Un automobil ar fi ieșit pe contrasens și a tamponat frontal o altă mașină, care se deplasa din sens opus. În urma impactului, o femeie de 47 de ani a murit. Alte patru persoane, care se aflau în calitate de pasageri, și șoferul unui automobil au fost transportați la spital. Printre victime sunt cetățeni ai Ucrainei și Republicii Azerbaidjan. 

Pe 24 iulie, Poliția Republicii Moldova a comunicat despre un accident rutier soldat cu moartea unei femei în vârstă de 47 de ani.

Accidentul a avut loc în seara zilei de 23 iulie, în jurul orei 23:20, în apropierea satului Răscăieții Noi a raionului Ștefan Vodă.

Preliminar, polițiștii au stabilit că un automobil de model Mercedes Vito, la volanul căruia se afla un cetățean al Ucrainei în vârstă de 64 de ani, a ieșit pe contrasens și a tamponat frontal un Mercedes E300 care se deplasa din sens opus.

În automobilul de model Mercedes Vito se aflau 4 pasageri: doi bărbați de 33 și 49 de ani, o femeie de 47 de ani și un minor de 12 ani, toți cetățeni ai Republicii Azerbaidjan. Mașina se deplasa spre orașul Ștefan Vodă.

În automobilul de model Mercedes E300, condus de un bărbat de 60 de ani, se afla o pasageră – o femeie în vârstă de 57 de ani.

„În urma impactului, pasagera din Mercedes Vito a decedat pe loc, iar ceilalți pasageri din ambele automobile, inclusiv șoferul ucrainean au fost transportați la Spitalul raional Ștefan Vodă cu diverse traumatisme”, au comunicat polițiștii.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

FOTO Accident cu un mort și 5 răniți la Ștefan Vodă: printre victime - cetățeni străini

Poliția Republicii Moldova


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: