(FOTO) „Ciclonul bombă” din SUA a omorât 17 oameni. Temperaturile au coborât chiar și la -45 de grade Celsius
Full Article 50 second read

(FOTO) „Ciclonul bombă” din SUA a omorât 17 oameni. Temperaturile au coborât chiar și la -45 de grade Celsius

Crește bilanțul furtunii înghețate care lovește America de Nord: sunt cel puțin 17 morți. E ger cumplit și viscolul a lovit și cu peste 100 de kilometri pe oră în zonele locuite. Termometrele au arătat în unele locuri minus 45 de grade Celsius.

200 de milioane de americani sunt sub cod de vreme severă. Temperaturi negative s-au înregistrat chiar și în state sudice precum Florida și Texas.

Meteorologii clasifică furtuna drept un „ciclon bombă”. Este foarte periculoasă pentru oricine este prins afară. Poate provoca degerături în doar câteva minute.

Vântul a doborât copaci peste linii de înaltă tensiune și peste un milion de oameni au rămas fără electricitate. Mii de curse aeriene au fost anulate, așa că mulți americani nu vor putea petrece Crăciunul cu familia, așa cum plănuiau.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: