FOTO Cozi de mașini la frontiera Sculeni, ieșire din Moldova: călătorilor li se recomandă puncte de trecere alternative
Full Article 2 minutes read

FOTO Cozi de mașini la frontiera Sculeni, ieșire din Moldova: călătorilor li se recomandă puncte de trecere alternative

Poliția de Frontieră a anunțat că în punctul de trecere Sculeni, pe sensul de ieșire din Republica Moldova – intrare în România, se înregistrează un flux sporit de mașini și călători. Astfel este aglomerat traseul dintre cele două puncte de trecere de la frontiera moldo-română. Instituția a recomandat călătorilor să opteze și pentru alte puncte de trecere a frontierei cu România. Între timp, călătorii au fost asigurați că la frontieră se lucrează la capacitate maximă. 

Poliția de Frontieră a Republicii Moldova a raportat că în punctul de trecere a frontierei Sculeni se înregistrează flux sporit de mașini și călători pe sensul de ieșire din Republica Moldova, intrarea în România.

„Aglomerat fiind traseul dintre cele două puncte de trecere de la frontiera moldo-română. Se lucrează la capacitate maximă! Rugăm înțelegere și răbdare! Recomandăm călătorilor să diversifice alegerea punctelor de trecere a frontierei cu România, cum ar fi: PTF Costești sau PTF Leova-Bumbăta”, au comunicat reprezentanții instituției de la frontieră.

Actualizare 16.31: Poliția de Frontieră a anunțat că traficul intens din punctul de trecere Sculeni a fost fluidizat. „Circulația se desfășoară fără dificultăți, cu timpi minimi de traversare a frontierei”, a comunicat instituția.

FOTO Cozi de mașini la frontiera Sculeni, ieșire din Moldova: călătorilor li se recomandă puncte de trecere alternative

Direcția regională Vest a Poliției de Frontieră


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: