FOTO Crima din pădurea de la Strășeni: fiul unui fost polițist și nepot al generalului Alexei, unul dintre suspecți
Full Article 3 minutes read

FOTO Crima din pădurea de la Strășeni: fiul unui fost polițist și nepot al generalului Alexei, unul dintre suspecți

Au apărut noi detalii despre moartea tânărului de 29 de ani, dat dispărut de mama sa, acum câteva zile. Șeful IGP Viorel Cernăuțean a declarat pentru PRO TV că persoana care l-ar fi împușcat pe tânăr este fiul fostului polițist, Ion Stratulat, care în 2011 a fost împușcat mortal de către ex-sportivul Ion Șoltoianu.

Cernăuțean a spus că oamenii legii au mai multe ipoteze. Una dintre acestea ar fi că persoana care l-ar fi împușcat pe tănărul de 29 de ani este fiul fostului polițist, Ion Stratulat.

Între timp, Publika TV a publicat imagini din timpul petrecerii la care ar fi participat victima și presupusul ucigaș.

FOTO Crima din pădurea de la Strășeni: fiul unui fost polițist și nepot al generalului Alexei, unul dintre suspecți

publika.md

FOTO Crima din pădurea de la Strășeni: fiul unui fost polițist și nepot al generalului Alexei, unul dintre suspecți

publika.md

„Suspectul este nepotul generalului Nicolae Alexei. Omorul ar fi fost săvârșit după ce suspectul s-ar fi certat cu victima. Tânărul împușcat este fiul unui lider agricol din raionul Rezina”, comunică Publika.

Potrivit ZdG, Dorin Stratulat a părăsit teritoriul Republicii Moldova, plecând în România cu o altă cetățenie, alta decât cea moldovenească, la o oră după ce a comis infracțiunea.

Jurnal TV a discutat cu tatăl victimei, Gheorghe Rusu, a spus că feciorul lui a plecat la o întâlnire cu presupusul vinovat de moartea băiatului.

„Am văzut că nu se întoarce a doua zi și noi am înțeles că ceva s-a întâmplat și am anunțat în căutare. Acolo la fața locului era mașina, fără chei, și deja cheile de la apartament erau în hainele lui, ceasul”, a declarat tatăl victimei.

Pe 8 august, Ion Rusu a fost invitat de către prietenul său la o petrecere, într-o căsuță la periferia satului Zubrești, comunică sursa. Bărbații chefuiau în compania a două femei și a paznicului conacului.

„L-a invitat la o bucată de carne, pentru ca să-i propună să fie cumătru. Chiar nu demult feciorul mi-a cerut sfatul, ca de la părinte, că i-a propus să-l ia de cumătru, dar el e mai mare și flăcău, însă se permite treaba asta. (…) Acolo au fost găsite tuburi de cartuș de la automat mare. Eu nu cunosc dacă ei s-au certat sau întâmplător a fost prima împușcătură”, a mai spus tatăl victimei.

Tânărul de 29 de ani care a dispărut miercuri dimineață și care era căutat de autorități, după ce mama acestuia a anunțat Poliția despre dispariție, a fost găsit mort miercuri seara într-o pădure din raionul Strășeni.

Potrivit oamenilor legii, autoritățile au fost alertate pe 10 august seara despre faptul că în pădure a fost găsit cadavrul unui bărbat. Ajunși la fața locului, după primele examinări, criminaliștii au depistat că bărbatul a fost împușcat de trei ori.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: