FOTO De 24 de ore stau în Aeroport fără a primi explicații. Mai multe curse ale Companiei aeriene „Flyone” au fost anulate
Full Article 2 minutes read

FOTO De 24 de ore stau în Aeroport fără a primi explicații. Mai multe curse ale Companiei aeriene „Flyone” au fost anulate

Zeci de oameni așteaptă de 24 de ore în Aeroportul Internațional Chișinău, după ce mai multe curse operate de Compania „Flyone” au fost amânate iar ulterior anulate. Potrivit surselor NM, călătorii nu primesc nicio explicație și stau în mijlocul aeroportului neștiind ce să facă.

Mai mult, cursa de pe ruta Dublin –Chișinău din 10 iulie, de asemenea, a fost anulată, la fel, fără ca călătorii să cunoască motivele acestei decizii. Cu o reacție a venit ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu.

„Am primit mai multe plângeri de la cetățeni referitor la anularea curselor de zbor ale companiei FlyOne. Astăzi, alte 5 curse au fost anulate. În acest sens, am dat indicație Autorității Aeronauticii Civile să investigheze în detaliu activitatea acestei companii și să retragă/modifice/suspende actele permisive în cazul în care aceasta nu își poate onora angajamentele față de oamenii cărora le vinde bilete. Revin cu detalii”, a menționat Spînu.

Contactați de NM, reprezentanții Flyone nu au răspuns la telefon, însă cu câteva zile în urmă, pe pagina de Facebook a companiei a fost publicată o postare privind acest subiect.

FOTO De 24 de ore stau în Aeroport fără a primi explicații. Mai multe curse ale Companiei aeriene „Flyone” au fost anulate

NM

În mesaj se menționa că companiile aeriene parcurg o perioadă în care perturbările de orar sunt frecvente.

„În Europa, dar și în întreaga lume, aviația trece printr-o criză cauzată de mai mulți factori precum: grevele personalului, închiderea aeroporturilor pe timp de noapte sau reducerea programului de lucru, livrarea întârziată a pieselor de schimb pentru aeronave, dar și alte motive. Toate acestea duc la incapacitatea de a opera unele zboruri sau la modificări de orar”, au precizat cei de la Flyone.

Reprezentanții companiei au spus atunci că toate notificările cu privire la modificări sunt expediate la adresa de email a fiecărui pasager.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: