(FOTO) Kiev: un cetățean rus a desenat în pașaportul său steagul Ucrainei și refuză să se întoarcă în Rusia 
Full Article 30 second read

(FOTO) Kiev: un cetățean rus a desenat în pașaportul său steagul Ucrainei și refuză să se întoarcă în Rusia 

La Kiev, un cetățean rus care a depășit perioada de ședere în țară a desenat steagul Ucrainei în pașaportul său rus și a scris „Ucraina este mai presus de toate” și „Putin h..lo”. Totodată, el a acoperit cu o culoare rubrica „Cetățenie”. Un anunț în acest sens a fost făcut de reprezentanții Serviciului de Frontieră a Ucrainei. 

Polițiștii de frontieră au publicat o fotografie cu pașaportul desenat al bărbatului și au menționat că actul a fost predat Poliției din Ucraina pentru investigații suplimentare.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: