FOTO Scafandrierii au recuperat corpul ultimei victime înecate la Comrat. A patra persoană căutată se afla acasă
Full Article 2 minutes read

FOTO Scafandrierii au recuperat corpul ultimei victime înecate la Comrat. A patra persoană căutată se afla acasă

Salvatorii au finalizat lucrările de căutare subacvatică în raionul Comrat. Aceștia au reușit să recupereze cel de-al treilea corp neînsuflețit din barca care s-a răsturnat pe iazul Meșeni. Informația potrivit căreia în mijlocul de transport se afla o a patra persoană nu s-a confirmat. Aceasta a fost găsită în siguranță, la domiciliu. Inițial, IGSU a anunțat că în barcă s-ar fi aflat doi adulți și doi copii.

În dimineața zilei de 2 iulie 2022, la ora 06:03, echipele scafandrierilor din cadrul IGSU, au reluat lucrările de căutare subacvatică pentru a recupera corpurile persoanelor înecate în iazul Meșeni, raionul Comrat.

Conform ultimelor informații operative, la ora 06:20 salvatorii au depistat cadavrul celei de-a treia persoane înecate, un bărbat în vârstă de 28 de ani. A patra persoana, care a fost dată în căutare, în urma producerii incidentului pe apă, a fost găsită nevătămată la domiciliu de către angajații IP Comrat.

Amintim că tragedia s-a produs în data de 1 iulie în raionul Comrat, iazul Meșeni. Inițial, scafandrierii au reușit să recupereze din apă cadavrele a unui minor în vârstă de 2,5 de ani și a unui bărbat în vârstă de 28 de ani. Circumstanțele și cauza producerii tragicului incident pe apă vor fi stabilite de organele de resort.

FOTO Scafandrierii au recuperat corpul ultimei victime înecate la Comrat. A patra persoană căutată se afla acasă

IGSU


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: