FOTO Un copac uscat a căzut peste un teren de joacă din Chișinău. Ce spune întreprinderea „Spații Verzi”
Full Article 2 minutes read

FOTO Un copac uscat a căzut peste un teren de joacă din Chișinău. Ce spune întreprinderea „Spații Verzi”

În sectorul Râșcani din capitală, un copac uscat a căzut peste un teren de joacă. Imaginile au fost distribuite pe internet. Pentru NewsMaker, reprezentanții întreprinderii Spații Verzi au confirmat incidentul. Potrivit întreprinderii municipale, cazul a avut loc din cauza temperaturilor ridicate și ieșirii la suprafață a sistemului radicular al copacului. Întreprinderea a mai precizat că, în momentul căderii arborelui, pe terenul de joacă nu s-a aflat nici un copil. 

Pe 23 iulie, pe Telegram au fost distribuite imagini cu un copac uscat care a căzut pe teritoriul unui teren de joacă din sectorul Râșcani al Chișinăului.

Pentru NewsMaker, purtătorul de cuvânt al întreprinderii municipale „Asociația de Gospodărire a Spațiilor verzi” Victor Nichituș a confirmat incidentul și că arborele era uscat. El a mai spus că Spațiile Verzi s-au sesizat imediat și că situația a avut loc din cauza temperaturilor ridicate și ieșirii la suprafață a sistemului radicular. Potrivit reprezentantului întreprinderii, asemenea situații pot avea loc pe timp de caniculă. În același timp, el a adăugat că pe terenul de joacă nu s-a aflat nici un copil în momentul căderii copacului.

FOTO Un copac uscat a căzut peste un teren de joacă din Chișinău. Ce spune întreprinderea „Spații Verzi”

Кишинёв в теме


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: