FOTO/VIDEO Explozii puternice în Crimeea, în apropierea aeroportului militar. Un om a murit (UPDATE)
Full Article 1 minutes read

FOTO/VIDEO Explozii puternice în Crimeea, în apropierea aeroportului militar. Un om a murit (UPDATE)

Mai multe explozii puternice s-au produs în regiunea Novofedorovka din Crimeea, unde este amplasat un aeroport militar. Pe rețelele de socializare au fost distribuite numeroase imagini în care se vede un fum negru și dens și se aud deflagrații. Acestea au fost surprinse inclusiv de către turiștii aflați pe plajă. 

UPDATE (18:22) Serghei Aksionov, liderul Crimeei a anunțat că o persoană a murit.

UPDATE (18:12) Bilanțul victimelor a urcat la 5. Una dintre persoane este în stare gravă, dar stabilă, a anunțat ministrul Sănătății din Crimeea.

UPDATE (17:20) Autoritățile locale din Crimeea au anunțat că trei persoane au avut de suferit.

Informația despre producerea deflagrațiilor a fost confirmată de către consilierul șefului Crimeei Oleg Kriucikov, care a precizat că motivele încă sunt investigate. La rândul său, Serghei Aksionov, liderul Crimeei, a scris pe rețelele de socializare că s-a deplasat spre Novofedorovka.

Autoritățile din regiunea Sakî au anunțat evacuarea tuturor civililor, informează TASS.

Într-o primă declarație, Ministerul rus al Apărării a precizat că exploziile s-au produs în urma detonării unor muniții destinate aviației și că nicio persoană nu a avut de suferit.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: