Gheretele din municipiul Chișinău au fost incluse pe o platformă online
Full Article 1 minutes read

Gheretele din municipiul Chișinău au fost incluse pe o platformă online

Lista gheretelor din municipiul Chişinău a fost inclusă pe o platformă online. Pe hartă sunt indicate pașapoartele gheretelor din cele 5 sectoare ale capitalei, unde este indicat valabilitatea licenţei acestora, denumirea agentului economic care deţine unitatea de comerţ și adresa unde este amplasată aceasta.

Prezentarea platformei online a gheretelor din Chișinău a fost făcută de către primarul capitalei Ion Ceban, pe 18 septembrie.

Gheretele care au actele permisive valabile, sunt marcate printre-un punct verde, cele care au licența expirată – cu roșu, iar punctele comerciale mobile care într-o lună nu vor mai avea actele valabile sunt indicate cu galben intermitent.

Cele 94 de gherete care au fost amplasate în parcurile capitalei pe perioada estivală vor fi evacuate pe 31 octombrie, a precizat Ion Ceban.

„Totodată, potrivit noului Regulament de desfășurare a activității de comerț în municipiul Chișinău, ne propunem ca fiecare loc de comerţ să fie stabilit prin licitaţie, transparent şi corect, iar licenţa agentului economic să fie valabilă 5 ani. Monopolul și haosul în oraș nu-și are locul”, a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

Platforma online a gheretelor poate fi accesată AICI.

Lista gheretelor din municipiul Chişinău au fost incluse pe o platformă online.Pe hartă sunt indicate pașapoartele…

Posted by Iv Ceban on Thursday, September 17, 2020

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: