Grav accident rutier la Strășeni: 5 persoane au murit și 6 au suferit răni. Printre victime sunt 5 copii
Full Article 2 minutes read

Grav accident rutier la Strășeni: 5 persoane au murit și 6 au suferit răni. Printre victime sunt 5 copii

Două automobile s-au tamponat în localitatea Codreanca, raionul Strășeni, în data de 10 august. În urma accidentului rutier, cinci persoane s-au stins din viață. De asemenea, șase persoane, dintre care cinci sunt copii, au suferit răni și au fost transportate la spital. Informațiile au fost confirmate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat pe 10 august, ora 09:23. Autoritățile au fost informate că în urma unui accident produs în satul Codreanca, raionul Strășeni, în două automobile, în care au rămas blocate mai multe persoane, au fost cuprinse de flăcări.

La fața locului au intervenit trei echipe de pompieri. Acestea au stabilit că un automobil de model Mitsubishi, în care se aflau cinci persoane, printre care trei maturi și doi copii, s-a tamponat cu un Opel, în care se deplasau șase oameni – trei adulți și trei minori. Ulterior, vehiculele au luat foc.

În urma accidentului și incendiului, în interiorul mașinilor au decedat cinci persoane.

Până la intervenția salvatorilor, oamenii au reușit să evacueze din automobilul Mitsubishi un matur și doi minori, dar și alți trei minori din automobilul Opel. Victimele au fost preluate de urgență de medici la spital.

Сauza și circumstanțele producerii accidentului urmează a fi investigate de organele de resort.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: